Kerkweg 14
9832 PG Den Horn

Coverlock-Overlock Machines

Abonnement I

Het eerste abonnement wat we u kunnen aanbieden voor uw Coverlock/Overlock Machines is het abonnement wat de manuren garandeert, u betaald slechts € 3,50 per maand via automatische incasso. Hiervoor kijken we uw Coverlock/Overlock Machines 1 keer per jaar na en rekenen hier geen manuren voor. En betaald u ook geen voorrijkosten van de eerste 40 km vanaf centrum Groningen. Mochten er tussen de onderhoudsbeurten problemen voor doen, en kunnen we dit niet telefonisch oplossen, dan komen we langs om het probleem op te lossen. ook hier rekenen we geen manuren voor. En betaald u ook geen voorrijdkosten van de eerste 40 km vanaf centrum Groningen. Moeten we onderdelen gebruiken om het probleem op te lossen, dan moet u deze gewoon betalen, dit doen we dan natuurlijk na overleg met u.
 

Abonnement II

Het tweede abonnement wat we u kunnen aanbieden voor uw Coverlock/Overlock Machines is het abonnement wat niet alleen de manuren garandeert maar ook de mechanische onderdelen. Hiervoor betaald u slechts € 8,00 per maand via automatische incasso. Daarvoor kijken we uw Coverlock/Overlock Machines 1 keer per jaar na, en rekenen hier geen manuren en mechanische onderdelen voor. En betaald u ook geen voorrijdkosten van de eerste 40 km vanaf centrum Groningen. Mochten er tussen de onderhoudsbeurten problemen voor doen ,en kunnen we dit niet telefonisch oplossen, dan komen we langs om het probleem op te lossen. Ook hier rekenen we dan geen manuren of mechanische onderdelen voor. En betaald u ook geen voorrijdkosten van de eerste 40 km vanaf centrum Groningen. Moeten we elektronische onderdelen gebruiken om het probleem op te lossen, dan moet u deze gewoon betalen dit doen we dan natuurlijk na overleg met u.
 

Abonnement III

Het derde abonnement wat we u kunnen aanbieden voor uw Coverlock/Overlock Machines is het abonnement wat niet alleen de manuren garandeert maar ook de mechanische en elektronische onderdelen. Hiervoor betaald u slechts € 10,00 per maand via automatische incasso. Hiervoor kijken we uw Coverlock/Overlock Machines 1 keer per jaar na, en rekenen hier geen manuren, mechanische of elektronische onderdelen voor. En betaald u ook geen voorrijdkosten van de eerste 40 km vanaf centrum Groningen. Mochten er tussen de onderhoudsbeurten problemen voor doen, en kunnen we dit niet telefonisch oplossen, dan komen we langs om het probleem op te lossen. Ook hier rekenen we dan geen manuren, mechanische of elektronische onderdelen voor. En betaald u ook geen voorrijdkosten van de eerste 40 km vanaf centrum Groningen.

* Het aanspraak maken op nieuwe onderdelen onder garantie, kan natuurlijk alleen voor onderdelen die door slijtage of ouderdom niet meer zijn te gebruiken. Dit geld niet voor delen die onjuist zijn gebruikt of machines die zijn gevallen. De monteur houdt ten allen tijd het recht om onderdelen dan wel of niet onder deze garantie regeling te laten vallen. Hiernaast kan het zijn dat onderdelen niet meer nieuw leverbaar zijn dan zullen wij deze machine Total loss verklaren en valt deze niet meer onder onze garantie.